U ook een website met gratis video, animatie, SEO-scan, foto's, cartoons of drukwerk? Mail, bel, of app dan even.

Foto van Jeltje Jensma - Miedema uit haar jeugd als meisje op de boerderij in Engwierum. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema uit haar jeugd als jongedame op de boerderij in Oudwoude. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema als moeder van vier kinderen op de boerderij in Oudwoude. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema als bejaarde vrouw in Kollum. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema als hoogbejaarde vrouw. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!

Over mij

Memoires op Video is nieuw en komt voort uit mijn eigen belevingswereld. In mijn ogen zijn het leven en de mens ontzettend veelzijdig. Elk mens kijkt terug op zijn of haar eigen levensloop richting het eind van zijn leven. Hoe uw levensverhaal er ook uitziet, het is er altijd een die ik graag vastleg via Memoires op Video!

De veelzijdigheid van het leven komt enerzijds door de mens zelf. Sommige mensen worden bijvoorbeeld hoogbegaafd geboren, maar komen als verstrooide professoren eigenlijk nooit echt goed uit de verf in de maatschappij. Aan de andere kant heb je ‘over-achievers’ als Andy Warhol, die ondanks een laag IQ wel zeer succesvol wisten te worden.

Of iemand nu wel of niet in zijn/haar leven slaagt, hangt ook af van wat je soms voor je voeten geworpen krijgt. Je kunt nog zo hard je best doen, maar soms overkomt het leven je. Zo is een veelbelovende oud-klasgenoot van mijn middelbare-schooltijd omgekomen tijdens haar huwelijksreis bij de tsunami in Thailand in 2004. Het was nota bene het eerste meisje dat ik – met het hart in de keel – ooit om verkering vroeg. Als ze ‘ja’ had gezegd, was ik misschien zelf ook wel omgekomen in Thailand…

Desondanks heb ik zelf ook wel het nodige voor mijn kiezen gehad sinds ik in 1976 ter wereld kwam. Uit eigen ervaring weet ook ik dat het leven je soms overkomt. En dat een levensloop niet altijd gaat zoals jij zelf graag zou willen.

Het is daarom dat ik met Memoires op Video ben begonnen. Omdat het leven en de mens zo ontzettend veelzijdig zijn. Omdat dingen je soms overkomen en je keuzes moet maken. Keuzes, waarvan je op het moment van kiezen niet altijd zeker weet of je er goed aan doet. Keuzes, waarvan je later pas kunt ervaren of je er met een goed gevoel of juist met spijt op terugkijkt.

Kijkt u met een goed gevoel terug op de keuzes in uw leven en uw levensloop? Of hebt u juist spijt van gedane zaken?

Of uw leven nu juist wel of niet bevredigend is geweest: het zijn in mijn ogen super-interessante vragen, waarvan ik het antwoord graag opteken via Memoires op Video. Omdat elk zijn eigen keuzes, zijn eigen levensloop en zijn eigen levensverhaal heeft!

Foto van Eelke Wiegersma, eigenaar van Memoires op Video. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Eelke Wiegersma