U ook een website met gratis video, animatie, foto's, SEO scan, drukwerk, etc. etc. etc.? Check dan de actiepagina!

Foto van Jeltje Jensma - Miedema uit haar jeugd als meisje op de boerderij in Engwierum. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema uit haar jeugd als jongedame op de boerderij in Oudwoude. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema als moeder van vier kinderen op de boerderij in Oudwoude. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema als bejaarde vrouw in Kollum. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema als hoogbejaarde vrouw. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!

Voor wie

Memoires op Video is geschikt voor de volgende gelegenheden:

  • Kinderen en kleinkinderen, die graag een portret van hun geliefde vader, moeder, oma en/of opa willen. Handig om te geven als verjaardags- of huwelijksjubileum-cadeau!
  • Mensen, die ernstig ziek zijn en wiens toestand achteruit gaat. Een video van hen op het moment dat ze nog in goeden doen zijn, wordt dan een gekoesterde herinnering voor het leven!
  • Dak- en thuislozen met een trauma, die wegkwijnen op straat. Met hun Memoires op Video kan een allerlaatste outreach gedaan worden naar zaken en mensen met wie het mis was gegaan in de tijd, dat ze hun leven nog wel op de rit hadden.
  • Succesvolle mensen, die terug kunnen kijken op een geslaagd leven. Via Memoires op Video kunnen zij hun gedachtegoed doorgeven aan anderen.
  • Mensen die na hun overlijden nog een boodschap in woord en beeld willen meegeven aan hun erfgenamen. Een boodschap op video, die bijvoorbeeld kan worden afgespeeld bij de notaris.

We bieden Memoires op Video aan in heel Nederland.


Memoires op Video is een onderdeel van VideoDesign.online. Hebt u wellicht ook belang bij een van onze andere videoproducten: