U ook een website met gratis video, animatie, foto's, SEO scan, drukwerk, etc. etc. etc.? Check dan de actiepagina!

Foto van Jeltje Jensma - Miedema uit haar jeugd als meisje op de boerderij in Engwierum. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema uit haar jeugd als jongedame op de boerderij in Oudwoude. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema als moeder van vier kinderen op de boerderij in Oudwoude. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema als bejaarde vrouw in Kollum. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!
Foto van Jeltje Jensma - Miedema als hoogbejaarde vrouw. MEMOIRES OP VIDEO… VOOR EEUWIG EEN PORTRET VAN UW LEVEN!

Werkwijze

De werkwijze van Memoires op Video is er uitdrukkelijk op ingesteld geen sensatieverhaal te maken, maar om een integer portret te maken zoals de geportretteerde(-n) wenst te worden herinnerd. Dit uit zich in de volgende werkwijze:

  1. Voorafgaand aan de opnamen, bereiden we alles voor. Zo houden we telefonisch een intakegesprek met de geportretteerde(-n). Op die manier komen we al het een en ander te weten over zijn of haar leven. En weten we van tevoren al wel waar de geportretteerde het wel of juist níet over wil hebben in zijn of haar eigen film. Hij of zij mag er natuurlijk voor kiezen om zwarte pagina’s uit zijn of haar levensverhaal summier te vermelden of zelfs achterwege te laten. Wij verzorgen het werk, maar de geportretteerde is uiteraard de baas!
  2. Op de opnamedag gaan we filmen. ’s Ochtends is het interview aan de hand van de foto-albums. ’s Middags gaan we met de geportretteerde langs bij een of meerdere belangrijke plekken in zijn of haar leven. Denk hierbij aan een oude werkplek of de plek waar een geportretteerd echtpaar elkaar had ontmoet. Hierbij kunnen we aanvullende interviews op locatie doen.
  3. Na de opnames verwerken wij de beelden op een computer tot een vloeiend geheel. Een vloeiend geheel, dat aansprekend is van begin tot eind. We zetten er muziek onder en voorzien de beelden van een voice over.
  4. Voordat wij de Memoires op Video afronden, leggen wij deze in concept aan de geportretteerde voor. Tot twee keer toe heeft hij of zij de mogelijkheid om de memoires kosteloos aan te laten passen. Door deze werkwijze is de hoofdpersoon ervan verzekerd dat hij of zij nooit een woord teveel zegt. En dat de geportretteerde vierkant staat achter alles wat hij of zij heeft verteld. Hij of zij is van begin tot eind baas over de inhoud van zijn of haar Memoires op Video!
  5. De opnamen kunnen volledig coronaproof worden gemaakt met dasspeld microfoons, op minstens 1,5 meter afstand.

Memoires op Video is een onderdeel van VideoDesign.online.
Hebt u wellicht ook belang bij een van onze andere videoproducten: